Tre årsager til at medbringe din mobil når du skal til søs

Drømmer du om en karriere i shippingbranchen? Og har du en indre sømand gemt i dig? Så vil vi her på hjemmesiden anbefale dig at kaste dig over denne spændende karrierevej. Eftersom Danmark er en rigtig søfartsnation, har du alle muligheder for at realisere drømmen. I denne artikel ser vi nærmere på tre årsager til, at du bør huske at tage din mobil med dig, når du skal til søs. Din mobil er nemlig en uvurderlig følgesvend, og den kan hjælpe dig med at skabe hygge ombord når du er afsted. Det er derfor naturligvis vigtigt, at du altid husker at have den med dig.

Husk at besøge Holdit inden du tager afsted

Inden vi for alvor kommer i gang med de tre årsager til, at du skal have din smartphone med dig til søs, så lad os først slå et slag for, at du besøger webshoppen Holdit før din afgang. Hos Holdit kan du nemlig købe covers, skærmbeskyttelse og mobiltasker til billige penge. Det er alt sammen noget der er værd at have med sig til søs. Din mobil skal nemlig naturligvis beskyttes optimalt. Ellers risikerer du, at den hurtigt tager skade, hvis du taber den eller lignende. Det er også let at transportere din smartphone rundt på skibet med en mobiltaske, så der er altså god grund til at lægge vejen forbi Holdit inden afgang.

Din smartphone er din kommunikationskanal til omverdenen

Den første årsag til, at du bør tage din mobil med dig til søs, er, at den er din kommunikationskanal til omverdenen. Meget af tiden, når du er til søs, vil du formentlig være uden signal til en mobiloperatør, men i stedet vil du oftest kunne koble dig til skibets Wi-Fi. Ofte har de store shippingfirmaer nemlig satellitforbindelse og dermed også Wi-Fi for de ansatte ombord. Du vil dermed kunne sende og modtage e-mails, samt kommunikere med dine venner og familiemedlemmer. Det gør de lange ture på søen mere behagelige.

Din smartphone sikrer dig underholdning i de lange mørke aftenener

Når du skal til søs vil du ofte opleve lange mørke aftener, hvor du har fri fra dine gøremål, og hvor du dermed kan komme til at kede dig en smule. Måske har du end ikke mulighed for at hænge ud med de andre ombord, hvis de på samme tidspunkt er på vagt. Her kommer din smartphone dig til undsætning. Du kan nemlig se film og lytte til musik på den. Så husk at tage den med dig.

Tag billeder og producer video undervejs

Endelig er din smartphone uvurderlig, når du ønsker at dokumentere din hverdag på skibet. Du kan således tage billeder og producere video i det daglige. Billederne og videoerne kan du vise til din familie, når du kommer hjem, og de kan også fungere som evige minder om din spændende hverdag ombord på et kæmpe skib.