Få en nemmere hverdag, når du er i land

Det er et krævende arbejde at være ansat på et skib, som sejler gods – men også et skønt liv, der giver mulighed at opleve fremmede lande, få nye kontakter og skabe relationer, der kan give glæde i mange år fremover. Måske har du allerede lang erfaring med at arbejde med shipping og sejle med et fragtskib, men er du stadig relativt ny i branchen, kan du have udfordringer med at finde den rette balance mellem arbejdet til søs og livet derhjemme.

Skab tid med måltidskasser

En af måderne at få skabt mere tid til familien, når du er i land, er ved at benytte konceptet med måltidskasser fra RetNemt, som stadig flere benytter sig af.

Med måltidskasser får man leveret maden lige til døren – enten som færdigretter eller i form af netop de ingredienser, man skal bruge for at lave de lækreste måltider. Hos RetNemt fungerer det efter det sidste princip, så I sparer indkøbstid og kan bruge tiden sammen i familien, inden du atter skal til søs.

For dig og din familie handler det ikke mindst om, at du bør være så nærværende som muligt, når di er i land. Det handler med andre ord om at finde den rette work-life balance, så du både har glæden ved arbejdet og kan få en meningsfyldt fritid derhjemme med familien.