Dyrk din interesse for kunsten når du er til søs

Langt de fleste danskere holder begge ben solidt på jorden i det daglige, men der er nogle for hvem arbejdspladsen befinder sig på havet. En del danskere arbejder nemlig i shippingbranchen, og med jobbet til søs følger, at man skal befinde sig på havet mange dage i løbet af året. Langt fra familien og vennerne. Heldigvis har ansatte i danske shippingvirksomheder stadig mulighed for at føle sig hjemme når de drager til søs, og der er gode muligheder for at holde hobbyer og interesser ved lige når man er afsted på tjeneste. Arbejder du selv i shippingbranchen, og er du kunstinteresseret? Så læs med her og se hvordan du bedst dyrker din interesse for kunsten når du er til søs.

Medbring den flotte kunst når du drager til søs

Som ansat i en dansk shippingvirksomhed er det kutyme, at du indkvarteres i din egen lille lejlighed eller kahyt på skibet. Efter en hård arbejdsdag er det derfor ofte her du søger hen. Vi anbefaler dig at du køber og medbringer flotte kunstværker fra Gallerix, som er en webshop der sælger spændende og flot kunst online. Hos Gallerix kan du blandt andet købe flotte plakater og billedrammer. Alle dine favoritbilleder og plakater kan derfor indrammes. Alt det kræver er blot, at du finder nogle flotte billedrammer på hjemmesiden.

De flotte kunstværker og plakater fra Gallerix kan du tage med dig når du skal på havet og gøre tjeneste. De fylder ikke meget i din kuffert, så du kan let og enkelt have dem med dig. Hvis du ofte indkvarteres i den samme kahyt, så kan du endda lade dem hænge, og dermed bidrage til et mere kunstnerisk udtryk ombord.

Planlæg dine kommende galleri- og museumsture ombord på færgen

Du er garanteret vild med at arbejde i den danske shippingbranche, og det vil slet ikke overraske os, hvis du elsker livet ombord på et skib. Når det så er sagt, så er der dog næppe den store tvivl om, at du undervejs kommer til at savne de spændende ture på kunstmuseer og gallerier. Vi anbefaler dig derfor, at du benytter din fritid ombord til at planlægge dine kommende galleri- og museumsture.

Der er altid nye udstillinger at se frem til, og til tider når man slet ikke at undersøge og planlægge hvilke man ønsker at besøge. Benyt derfor din fritid ombord på færgen til at planlægge din deltagelse i kommende kunstrelaterede begivenheder.

Opsummeret er det værd at notere, at man som kunstinteresseret sagtens kan føle sig veltilpas når man drager til søs. Livet ombord på skibet er hektisk, men ikke desto mindre efterlades man med en del fritid, og denne kan benyttes til at pleje ens interesse for kunsten.