Vil du arbejde med shipping?

  • zarina 

Hvis du ønsker at arbejde med shipping, så skal du påbegynde en uddannelse som speditør. Det kan godt være både hårdt og tidskrævende, men det er ikke sværere, end at de fleste mennesker kan finde ud af det. Shippingbranchen kan dog være meget hård, og arbejdstiderne er samtidig meget skiftende. Det betyder også, at når man arbejder som speditør, så vil man sjældent kende sine arbejdstider, og der vil samtidig være mange perioder med meget overarbejde. Det betyder dermed, at intet er sikkert i denne branche, men det er samtidig ikke det, man skal lade sig afskrække af. Shipping er nemlig også en rigtig spændende branche, hvor der er mange muligheder, og man får tilmed mulighed for at få en masse gode kolleger, som man ellers skal lede længe efter.

Særligt i shippingbranchen er der også rigtig mange unge mennesker, og det betyder også, at der på de fleste arbejdspladser er et godt sammenhold, fordi de unge mennesker i mange tilfælde laver mange ting sammen uden for arbejdet. Det gør, at det bliver berigende at arbejde, og det er jo kun dejligt, at man også kan lave andet sammen end blot at arbejde. Der er også mange speditører, der har store ambitioner, og hvis man drømmer om at gøre en stor forskel, så kan det være en idé at træde ind i denne branche.

Når man arbejder med shipping, skal man sikre, at varer og gods bliver transporteret, og at det sker på den helt rette måde og til den helt rette tid. Det kræver et godt overblik og et godt hoved, og det kan sommetider gå så stærkt, at det for mange mennesker kan være svært at følge med. Det betaler sig dog i det lange løb, og når man vælger et arbejde som speditør, så giver man en god hånd med. Det kan siges at være en hel form for livsstil at blive speditør, og hvis man kan lide det, så kan man arbejde med det resten af livet. Det er ikke fysisk hårdt, men man skal selvfølgelig sidde ned i mange timer om dagen, og man skal også kunne lide at tale i telefon og at kigge ind i computeren. Hvis man kan det, vil man trives.