Mere end bare en uddannelse

  • zarina 

Man kan også vælge en uddannelse som shippingmedarbejder, hvis ikke man ønsker at blive speditør og dermed gå hele vejen. Der er mange muligheder som shippingmedarbejder, og man vil her planlægge transport af gods og varer. Når man ønsker at arbejde med shipping på havet, vil det naturligvis være planlægning af gods og varer, der skal over havet, og det vil til hver en tid være med en eller anden form for skib. Det vil altså sige, at det er varer og gods til søs.

En shippingmedarbejder formidler kontakt mellem et rederi eller en shippingvirksomhed og virksomheder, der skal have transporteret forskellige varer eller gods med skib. For virksomheder kan det være et stort og afgørende valg, om de ønsker at transportere varer med skib, fly eller andet, men i rigtig mange tilfælde vil det være med skib, når det drejer sig om Danmark.

Når man som virksomhed samarbejder med en shippingvirksomhed, vil man være sikker på, at de varer, man skal have fragtet, kommer godt af sted, og at det tilmed sker i rette tid og på rette sted. Som shippingmedarbejder kommer man i kontakt med rigtig mange mennesker fra hele verden, og det vil være med til at udvide ens horisont og kendskab til forskellige verdener. Man kan tilmed blive udstationeret i udlandet i en eller flere perioder, hvis det er det, man ønsker. Der er så mange muligheder, når det kommer til shipping til søs, og hvis man har mod på det, skal man endelig ikke holde sig tilbage. Det handler nemlig om at gribe livet, og det kan man gøre, når man er klar og ønsker det.