Hvorfor skriver vi om shipping?

  • zarina 

Du kan nok ikke lade være med at undre sig over, hvorfor vi her på redaktionen har valgt at belyse et emne som netop shipping. Det har vi naturligvis fordi, at vi selv arbejder inden for denne branche, og fordi vi alle har gjort det hele vores voksenliv. I hvert fald så længe, vi har arbejdet, og det er efterhånden mere end både 10 og 15 år. Vi valgte i sin tid alle at tage shippinguddannelsen, og det er ikke uden årsag. Vi ville alle være speditører, og det var naturligvis fordi, vi allerede dengang var gode venner, men også fordi, at der var flere fra vores familier, der havde taget det samme valg.

Vi mødte alle hinanden på uddannelsen til speditør, og det skete helt tilbage til år 1989. Dengang var uddannelsen relativt ny, men samtidig havde den været her længe. Den havde dog fået en ny udformning, og det var noget, man kunne mærke, da der var kommet andre fag på skemaet. Vi ville alle gerne arbejde med shipping til søs, men der var dog en enkelt af os, der senere skiftede over til shipping i luften, og det har han aldrig nogensinde fortrudt. Vi andre kender kun til shipping til søs, men dog har vi alligevel en eller anden forståelse for, hvordan det foregår i luften, og vi er da også lidt interesserede i det.

Shipping er mere end bare shipping, og vi har selv fundet ud af, at det er en form for livsstil, som vi ikke har et ønske om at slippe igen. Vi ved godt, at der nok ikke er andre, der har det på denne måde, men det gør os ikke noget, da vi aldrig vil gøre det om igen. Vi har blogget længe, og vi håber, at vi vil blive ved med dette, så længe vi lever, da det virkelig for alvor har beriget vores liv. Ja, det har faktisk givet vores liv mening, men nu skal du ikke tro, at det ikke havde mening før, for det havde det rent faktisk. Når vi ser tilbage, kunne vi aldrig nogensinde ønske noget andet for vores liv, og det er nok de færreste, der kan sige det. Det er i hvert fald noget, vi har en fornemmelse af, men dermed ikke sagt, at vi har patent på sandheden.

Vi er glade for, at du er her på bloggen, og hvis du har spørgsmål, kan du altid stille dem. Vi håber, vi kan besvare dit spørgsmål, og vi vil altid gøre, hvad vi kan, for at vende tilbage så snart, det er muligt. Du kan dog forvente, at der går lidt tid, før vores svar er fremme til dig.